Waarom met ons werken?

Wij verzorgen jouw social media.

Terwijl jij zorgt voor jouw producten en klanten, gebruiken wij onze expertise om jouw online merkverhaal te vertellen. Wij zijn getraind door de beste storytellers in de branche en hebben ervaring met het verspreiden van online brand verhalen.

Jij bespaart tijd en geld.

Goed social media management combineert verhaal en strategie. Samen investeren wij in de verhalen die het best werken. We gebruiken de juiste tone of voice en richten ons enkel op de sociale kanalen die het meest relevant zijn voor jou.

Jij krijgt een team van experts.

Omdat het onmogelijk is om een expert te zijn in elk aspect van social storytelling, ondersteunt iedereen in onze community elkaar. Gebruik het budget dat je in één teamlid zou investeren en krijg een volledig team.

Jij wordt het onderwerp van gesprek.

Als mensen jouw product vertrouwen en overtuigd zijn, worden zij potentiële merkambassadeurs. Wij zijn een social media bureau dat jouw verhaal omzet in een online gesprek rond jouw merk.

Diensten

Laat jouw social media opbrengen

Social Media Management

Een social media manager stelt je in staat om de conversatie rond jouw verhaal te begeleiden en de reacties op te volgen. Wij kunnen een gepassioneerde social media manager voor jouw merk vinden uit onze community van millennial verhalenvertellers.

Social Stories

Echte sociale verhalen vormen de hoeksteen van uw brand community. Wij zijn gespecialiseerd in engagerende memes en gifs, social video’s, influencer campagnes, blogposts en podcasts. Omdat we al onze communities constant monitoren, weten we snel wat werkt en wat niet.

Social Strategy

Wat is jouw sociaal verhaal en hoe ga je het vertellen? Social strategy is een service die zowel social content en social media management past in een bredere sociale strategie. Op deze manier helpt onze social storytelling ervaring u om uw merk doelen te bereiken.

Onze klanten

Dit zijn enkele van de klanten waar Chase Creative mee werkt.

 

CONTACTEER ONS

Klaar om te zien hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief