Waarom met ons werken?

FOCUS OP JE CORE BUSINESS.

Terwijl jij zorgt voor jouw producten en klanten, gebruiken wij onze expertise om jouw online merkverhaal te vertellen. Ons team wordt permanent getraind door internationale, top-notch storytellers. We hebben dan ook jaren ervaring met het slim vertellen van online brand stories.

INVESTEER IN RELEVANTE SOCIALE KANALEN.

Goed social media management combineert verhaal en strategie. Samen investeren wij in de verhalen die het best werken. We gebruiken de juiste tone of voice en richten ons enkel op de sociale kanalen die het meest relevant zijn. Omdat elk bedrijf anders is, bestaat bij ons het standaardpakket niet. We kiezen voor een aanpak die afgestemd is op de specifieke noden van jouw bedrijf.

EEN ONLINE WOORDVOERDER VOOR UW MERK.

Slimme verhalen vertellen, betekent nog niet dat mensen op de juiste manier over jou praten. Om het gesprek te begeleiden, heb je een social media manager nodig die jouw verhaal begrijpt en voelt. Dankzij onze brede community van honderden storytellers kunnen wij de perfecte match vinden voor uw merk.

LAAT MENSEN OVER JOU PRATEN.

De volgende stap is het verspreiden van jouw verhaal. Een goede social story is een verhaal dat mensen willen delen. Als mensen jouw product vertrouwen en overtuigd zijn, worden zij potentiƫle merkambassadeurs. Wij zijn een social media bureau dat jouw verhaal omzet in een online gesprek rond jouw merk.

Diensten

Laat je social media opbrengen

Social Media Management

Een social media manager stelt je in staat om de conversatie rond jouw verhaal te begeleiden en de reacties op te volgen. Wij kunnen een gepassioneerde social media manager voor jouw merk vinden uit onze community van millennial verhalenvertellers.

Social Content

Echte sociale verhalen vormen de hoeksteen van uw brand community. Wij zijn gespecialiseerd in engagerende memes en gifs, social video’s, influencer campagnes, blogposts en podcasts. Omdat we al onze communities constant monitoren, weten we snel wat werkt en wat niet.

Social Strategy

Wat is jouw sociaal verhaal en hoe ga je het vertellen? Social strategy is een service die zowel social content en social media management past in een bredere sociale strategie. Op deze manier helpt onze social storytelling ervaring u om uw merk doelen te bereiken.

Onze klanten

Dit zijn enkele van de klanten waar Chase Creative mee werkt.

 

Get in touch

Klaar om te zien hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien?

Subscribe to our newsletter: