BOEK EEN GRATIS PODCASTING CONSULTATIE

Vraag je je af hoe een podcast jouw merk of bedrijf kan helpen? Boek een (video)gesprek met een van onze experten.

Book now

Hoe begin je met podcasten?

Het podcast team bij Chase heeft al ruim 10 jaar ervaring met audio. Door die ervaring kunnen we veel merken en uitgevers helpen met het uitbouwen van hun podcast strategie. We zijn gefocust op het maken van podcasts en promoten van deze podcasts bij de juiste doelgroep.

Bij een gratis verkennend gesprek met onze podcast experten bekijken we welke opties bij jouw merk passen en hoe we dit het beste aanpakken.

We werken in drie fases:

 

Podcast strategie

We gieten jouw merkwaarden en doelstellingen in een podcast format. Hierbij zoeken we gemeenschappelijke waarden tussen jouw merk en het publiek. We helpen je bij het opstellen van KPI’s op korte en lange termijn. Nadat we een script hebben geschreven voor de serie, gaan we op zoek naar relevante onderwerpen, gasten en andere ideeën. We zoeken de perfecte host en stellen we ons team van makers samen.

Podcast afleveringen maken

Afhankelijk van de grootte van het project werken we samen in teams om de afleveringen te maken. Dit team bevat doorgaans een een producent, regisseur, audio-recordist, interviewer, onderzoeker-transcriber, componist en editor / mixer. We nemen op waar we het verhaal willen vastleggen: in kantoren, vliegtuigen, magazijnen, in jouw keuken thuis of in ons kantoor met de beste mobiele audio-apparatuur.

Publiek opbouwen

Een podcast maken zonder een publiek is zoals een krant maken maar die niet afdrukken. Wij helpen met het onderzoek en het kiezen van de juiste tools om jou te verzekeren dat jouw podcast de gekozen doelgroep bereikt. Hierbij kunnen we zowel gebruik maken van de eigen kanalen als van betaalde posts. Verder maken we content om de podcast te promoten, kijken of er een partnership mogelijk is en bekijken we de PR mogelijkheden om een community rond de podcast te bouwen. Om de KPI’s te beoordelen, houden we een analyse en rapporteringssysteem bij.

Our clients

Leer ons beter kennen!

Chase Creative is een social storytelling-bureau voor innovatieve merken.

We gebruiken onze publicatie-ervaring om jouw online communities te laten groeien en een strategie voor conversie op te bouwen, van micro-content voor sociale media tot podcasts.

Scroll Up