Zelf een podcast maken: In 5 stappen van idee tot aflevering

 
Zelf een podcast maken: In 5 stappen van idee tot aflevering
 

How to podcast? Vraag het zeker eens aan Pieter Blomme, onze getalenteerde collega, podcastmaker, én nu ook auteur van zijn boek, samen geschreven met Eva Moeraert.

  • De kleren maken de man. Maar wat maakt een goede podcasthost?
  • Welke rol heb je als presentator?
  • Wat is een goeie podcast-workflow?
  • Hoe zet je jouw podcast in de markt?
  • En wat hebben een hamburger en een podcast met elkaar gemeen?

De antwoorden vind je in het boek “Zelf een podcast maken: In 5 stappen van idee tot aflevering”. Het is een gids voor aspirant podcastmakers, en ervaren storytellers, die zich willen verdiepen in de kunst van sterke audioverhalen. Pieter en Eva delen hun proces van trial-and-error en geven tips voor het uitbouwen van een goede workflow. Ze reiken ook de nodige tools aan om van start-to-finish een mooi afgewerkte podcast af te leveren. Bepaal je doelgroep, bouw aan je skillset als podcasthost, en zet een mooi verhaal op poten via sterke storytelling en interessante interviews.

In “Zelf een podcast maken” lees je alles over de ins en outs van podcasting, maar heb je liever een persoonlijkere aanpak, of wil je graag een podcast laten maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren via creative@chase.be voor een vrijblijvend gesprek!

Waar kan je deze parel vinden?

Dankzij Chase kan jij tot 31/01/22 genieten van 10% korting en gratis verzendingskosten. Alles wat je daarvoor hoeft te doen is hier je gegevens invullen! De kortingscode is enkel geldig op de webshop van Uitgeverij Lannoo. Haal jouw exemplaar vandaag nog in huis!

Tags: